sunnuntaina, joulukuuta 31, 2006

Happy New Year 2007!


Pian on aika jättää hyvästit vuodelle 2006 ja aloittaa vuosi 2007.
Jokaisena vuotena olen tehnyt lupauksia, joiden toteuttaminen on usein jäänyt puolitiehen, mutta ensi vuonna (-07) aion tehdä poikkeuksen (ainakin yrittää) ja pitää lupaukseni.
Toiveeni ovat jotkut melko yksinkertaisia ja toiset hieman harjoittelua vaativia, mutta kaikkihan on mahdollista. Eikö vain? ;D

Ensi vuonna haluan oppia / aion opetella mm.

- puhumaan ranskaa, oui
- skeittaamaan tai surffaamaan ulkomaanmatkalla
- elämään rennosti ja terveellisesti (kuulostaapa hassulta...)
- hoitamaan ihoani paremmin
ja tottakai kehittää blogiani parempaan suuntaan

Jokaisen toiveet ovat siis yksilöllisiä (toisin sanoen ehkä hieman erikoisiakin...). Nyt on siis viimeistään aika miettiä, mitä oikeasti haluat ensi vuonna tapahtuvan. Keskiyön jälkeen kaikki on mahdollista. ;D Mutta tämän hieman erikoisen jutun lopussa haluan toivottaa kaikille teille hyvää ja onnellista uutta vuotta! Pitäkää hauskaa ja uusia juttuja siis ensi vuonna.
Kiitoksia kaikille, jotka olette lukeneet ja kommentoineet tekstejäni, teidän avullanne olen toivottavasti kehittynyt kirjoittajana. Kumarran ja poistun takavasemmalle juhlimaan.


Kuva: Altavistan kuvahaku, kuvanlaatu on huono...

perjantaina, joulukuuta 29, 2006

What to keep and what to forget

Jotain uutta tähänkin blogiin, nimittäin bongasin Peoplen sivulta mielestäni kivan ja edes hieman vaihtelua tuovan idean, jonka otsikko jo kertookin. En ole törmännyt tällaisiin juttuihin kovin usein, joten ajattelin testata millaisia kommentteja tämä kokeilu tuo. Siis, yksi pitämisen arvoinen sekä yksi unohtamista kaipaava vaatekappale / asuste / trendi tai oikeastaan mikä tahansa vuonna 2007. Let’s see…


Wear it: (vasen kuva)

Yksi aikojen tunnetuimmista supermalleista ja ennen kaikkea muodin edelläkävijä sekä tyyli-ikoni Kate Moss näyttää esimerkkiä. Kaiva ballerinasi kaapista odottamaan kevättä, sillä ne ovat taas in. Jos et vielä omista sellaisia, pian on aika hankkia. Mars, mars kenkäkauppaan!

Forget it:

Pääkallot olivat ”suurta huutoa” viime keväänä / kesänä ja vielä syksyn alussakin, mutta nyt niiden on aika väistyä. Mischa Bartonin päällä nähtävässä Alexander McQueenin suunnittelemassa neuletakissa kuviointia on enemmän kuin liikaa ja kuosi rupeaa liiallisuudessaan kyllästyttämään. Keväällä (ovat ne jo hieman vähentyneet…) pääkalloprintit tulevat tiensä päähän, mutta ehkä vielä joskus ne palaavat… Who knows? Mutta siihen asti: Ciao!


Kuvat ja idea: People

keskiviikkona, joulukuuta 27, 2006

Kevään ja kesän meikkitrendit -07

Enpä malttanut minäkään odottaa vuotta 2007, jotta pääsisin kirjoittelemaan kevään ja kesän trendeistä. Huomasin, että muotitrendit oltiin kerrottu jo parissa blogissa, joten päätin sitten raportoida meikkitrendeistä. Turhamaisuutta-blogin kevätmuotia käsittelevässä jutussa oli kaiken kattava lausahdus kevään ja kesän yleisilmeestä ja sama lause pätee myöskin meikkitrendeihin.

Ensi keväänä meikiltä haetaan pukeutumisestakin tuttua maanläheisyyttä hillittyjen värien kanssa. Kasvomeikin teossa avainsanoja ovat raikkaus, luonnollisuus ja kasvojen hehku. Muutamia poikkeuksia löytyy, mutta kevyt ja lähes "naturelli" meikki on raivannut tiensä huipulle.


Meikin perustana on hyvä pohjustus, jolla haetaan mahdollisimman luonnollista ja kasvojen ihoa imartelevaa lopputulosta. Kevyt ja sävyltään ihoosi sopiva meikkivoide on yksi tärkeimmistä koko meikin teossa käytettävistä tuotteista. Sen ei ole tarkoitus näkyä, vaan tasoittaa ihon omaa sävyä, joten sävyn valinnassa on oltava tarkka. Jos ihosi on suht. hyväkuntoinen et välttämättä edes tarvitse meikkivoidetta, vaan voit käyttää sen sijasta esimerkiksi sävyttävää päivävoidetta. Puuterilla voit poistaa kiillon iholtasi, mutta käytä vain sellaisiin kohtiin, jotka sitä tarvitsevat, jotta lopputulos säilyy mahdollisimman luonnollisena. Myös puuteripaperi on hyvä ja nopea apu ja mahtuu hyvin pieneenkin laukkuun tai vaikka taskuun. Lisänä voit käyttää halutessasi esimerkiksi poskipunaa tai aurinkopuuteria korostamassa kasvojen muotoa.




Silmämeikin teossa sekä värikkyys että luonnollisuus ovat molemmat hyvin esillä. Luonnollisessa silmämeikissä värit pysyttelevät hohtavien kullan- ja pronssinsävyjen sekä hillittyjen ruskean- ja beigensävyjen rajamailla. Ripsiväriä käytetään säästellen, sillä ripsissä yksikin kerros riittää jo tuomaan hieman eloa silmiin, mutta jättäen ne kuitenkin sopivan "näkymättömiksi". Erilasia toisiinsa sopivia väriyhdistelmiä löydät mm. L´oréal Parisin Color Appeal Trio Pro-paleteista, joissa sävyt ovat siis nimensä mukaisesti kolmen värin pakkauksissa. Jos haluat leikitellä silmillä testaile erilaisia värejä ja rajauksia. Kaksi erilaista maailmaa, kokeile ja vaihtele!


Catwalkeilla on nähty jos jonkinlaisia huulia.
Puhtaat ja luonnolliset nudesävyt toimivat ensi kevään ja kesän meikissä parhaiten ja ne sopivat sekä kaupunkilaischicille että rantojen kuningattarelle. Jos nude ei saa sinua innostumaan, ota käyttöön hieman glamourtyyppisemmät toffeensävyt, pirteänpunaiset Marilyn-sävyt tai houkuttelevat "cocktail"-sävyt.

Ehdit testailla tulevia melko yksinkertaisia meikkitrendejä jo valmiiksi, löytää suosikkisävyt ja valmistautua henkisesti näyttämään upealta ja häikäisemään kotikaupunkisi kadut uudella stailillasi. Kevääseen ja kesään on kuitenkin vielä aikaa, joten hillitse itsesi edes siihen saakka. ;D


Kuvat: Style.com
Neuvot ja niksit mm. puuterin ja meikkivoiteen valintaan ja käyttöön: Lumene


Ylin kuva: Zac Posen, kuva löytyy myös tästä blogista. :)
Toinen ylhäältä: Christian Dior
Kolmen kuvan yhdistelmä: Donna Karan, Karl Lagerfeld, Versace
Alin kuva: Valentino

sunnuntaina, joulukuuta 24, 2006

Merry X-mas!


Hauskaa joulua teille kaikille, jotka käytte kurkkaamassa blogiani.
Kertokaa Joulupukille terveisiä ja nauttikaa!
Uusia päivityksiä sitten joulun jälkeen. :)


Kuva: Altavistan kuvahaku

lauantaina, joulukuuta 23, 2006

Vähän on enemmän...

"Parfume is like love, you can never get enough of it."
-Estée Lauder


Tuoksut antavat jonkinlaisen ensivaikutelman henkilöstä ja tämän luonteesta. Tällä seikalla voi siis aina vaikuttaa, ainakin jollain tavalla. En väitä, että tämä olisi joku "pakollinen" paha, jota jokaisen tulisi käyttää, mutta olen itse huomannut muutamien kuukausien aikana kiintyneeni yhä enemmän erilaisiin tuoksuihin.
Parhaimpia tuoksuja mielestäni ovat hennot ja raikkaat tuoksut, jotka eivät tuoksu liian voimakkailta, mutta eivät kuitenkaan ole mitään laimennettuja litkuja.

Julkkismaailmassa tuoksujen lanseeramisesta on tullut eräänlainen trendi, esimerkkeinä mm. Paris Hilton, Beckhamit, Britney Spears jne... Kuinka hyvin heidän tuotteensa sitten loppujen lopuksi menestyvät, eli pääsevätkö he isoihinkin rahoihin käsiksi vai jäävätkö pullot kauppojen hyllyille? En itse luottaisi itse nimeen ja ostaisi tuoksua vain siksi koska joku kuuluisa ihminen on sen lanseerannut, toki jokaisella on omat mieltymyksensä ja tuoksu voi olla hyväkin. Pelkkiin mainoksiinkaan ei kannata luottaa, koska nehän ovat vain markkinointikikkoja, jolla saataisiin tuotetta enemmän myydyksi.

Onneksi useimmista tuoksuista löytyy näytteitä, joita voi ihan rauhassa tuoksutella, kunnes löytää sen it-jutun. Liian monesta parfyymista peräkkäin voi tulla pää kipeäksi ja mennä nenä tukkoon, joten kannattaa hengitellä puhdasta ilmaa tuoksuttelun lomassa.


Klassikoihin voi usein luottaa, mutta eivät nekään aina varmoja valintoja ole. Uusiakin tuoksuja kannattaa kokeilla, jos "seikkailunhalua" löytyy. Vapauta sisäinen prinsessasi ja osta vaikka vieno ja tyttömäinen tuoksu. Älä jämähdä vanhaan tuoksuusi, vaikka se olisikin se kaikkein paras, on hyvä olla yksi tai useampikin tuoksu tuon parhaimman lisäksi, joka tuo edes hieman vaihtelua. Oma suosikkini on Tommy Hilfigerin True Star, joka on vakiokalustoa kokoelmassani. Tämän lisäksi minulta löytyy monia erilaisia tuoksuja, joita vuorottelen tämän lempparini kanssa.

Vinkkejä:

- Laita tuoksua kohtiin, joissa valtimo sykkii.
- Jos haluat vain kevyen tuoksun, suihkuta tuoksua ilmaan ja kävele tuoksupilven läpi.
- Kun käytät saman tuoksusarjan eri tuotteita, tuoksu pysyy pidempään iholla.
- Oma nenä tottuu tuoksuun. Vaihtele tuoksuja mielialan, vuodenajan ja tilanteiden mukaan.


Mielipiteitä eri tuoksuista ja siitä millainen tuoksu on mieleesi, olisi mukavaa kuulla.
Joten kommentteja. :)

Kuvassa Sarah Jessica Parkerin tuoksu, Lovely
Kuva: Altavistan kuvahaku
Vinkit: Oriflame

keskiviikkona, joulukuuta 20, 2006

Joulu on taas...


Joulu on taas täällä. Viimeisetkin ostokset on melkein tehtynä, mutta vielä pikkujuttuja puuttuu muutamista lahjoista. Itseänikin olen hemmotellut kaiken tämän kiireen keskellä pienillä asioilla, jotka kuitenkin tuovat vaihtelua arkeen. Löysin Jumbon tungoksessa ostoksilla ollessani itselleni mm.

- Paul Frankin T-paidan
- ison purkin raikastavaa kuorintanaamiota (kurkku-meloni-ginseng)
- asusteita H&M:ltä
- lumilautapussin (tämä on kyllä yksi vanhempieni lahjoista minulle, mutta kävin sen itse ostamassa) ja
- kirjan, jota olin havitellut jo kauan

Lisäksi ostin pehmeitä ja kovia paketteja ystävilleni joululahjaksi, mutta pysyköön niiden sisältö vielä salaisuutena. Välillä on kyllä kivaa vierailla kotikaupungin pikkukauppoja pidemmällä, mutta joskus tungos on liikaa... Jumbossa ihmisiä oli runsaasti ja välillä piti "taistella" , jotta pääsi haluamaansa kauppaan sisälle. Mutta hauskaahan se vain on. Shoppaillessa meni rahaa ihan mukavasti, mutta kyllä se antamisen ilo korvaa kaiken.

Enää 4 päivää jäljellä ja sitten nähdään kuinka kilttejä ollaan oltu.
Huomenna päivitys, kun on toivottavasti enemmän ideoita... :D


Kuva: Googlen kuvahaku

perjantaina, joulukuuta 08, 2006

Persoonallinen "ostoslaukku"

Net-A-Porterin mukaan uusi Bottega Venetan Intrecciato Leather Shopper on tuleva jäämään muotiin kauden kuin kaudenkin jälkeen, eli liekö tavoitteena tulla jonkinlaiseksi klassikoksi?

Laukku on juuri sitä kaivattua suurta, joka onkin tällä hetkellä muodissa ja näyttääkin 'luksusmaisen pehmeältä'. Tämä laukku sopisi varmasti lähes asuun kuin asuunkin. Nahkainen laukku on hieno muutamine kultaisine yksityiskohtineen.
Laukkua löytyy mm. klassisena mustana, suklaanruskeana ja kermanvaaleana. Hintaa löytyy 1850 euroa, joten ei varmasti ihan heti päädy hellään huomaani. :D

Kuva: Net-A-Porter

tiistaina, joulukuuta 05, 2006

Ylellisyyttä ostoksille

Pieni vinkki luomaan ”ylellistä” vaikutelmaa ja piristämään päivääsi. Seuraavan kerran, kun menet ostoksille ja ostat esimerkiksi korvakorut tai mitä tahansa, pyydä pakkaamaan ne lahjapakettiin, jos on sellainen mahdollisuus. Kotona onkin sitten hauska availla paketteja ja ihastella ”lahjoja”.

Vaikka tämä ei olekaan kovin ympäristöystävällistä, joskus voi vähän ”hemmotella” itseään. Kyllä tämäkin kohottaa mieltä, jopa ihan hieman korkeammalle. Nyt näin joulun alla tämä ei välttämättä ole niin spesiaalia, kuin keskellä harmaata arkea, mutta ihan mukavaa kylläkin. :D


Kuva: Altavistan kuvahaku

"Loistavasta" kuvanlaadusta voi kiittää blogger.comia.

lauantaina, joulukuuta 02, 2006

She's engaged, at last

Vihdoinkin se on tapahtunut: Eva Longoria on kihlautunut pitkäaikasen miesystävänsä, koripalloilija Tony Parkerin kanssa. Pari tapasi marraskuussa 2004.
Parker, 24, yllätti Longorian, 31, kosinnalla keskiviikkoiltana ja Longoria kertoi myöhemmin kosinnan olleen täydellinen ja hyvin romanttinen.

Tuore kihlapari suunnittelee avioituvansa ensi kesänä Ranskassa ja heidän mukaansa hääjuhlasta tulee "iso, onnellinen seremonia perheen ja ystävien kesken". Toivottavasti liitto tulee kestämään, eikä ole ohikiitävä Hollywood-liitto, joita on viime aikoina nähty hieman liikaakin.

Täydelliset naiset-sarjassa Gabriellea näyttelevä Eva oli kaksi vuotta naimisissa General Hospital-sarjan näyttelijän
Tyler Christopherin kanssa.

Lähde: People
Kuvat: People & Abc/General Hospital