lauantaina, lokakuuta 21, 2006

...Ja vielä haaveellinen asukokonaisuus

Innostuin kirjoittelemaan nyt oikein kunnolla. Joten vielä on pakko laittaa jonkun ihmisen loistava keksintö piristämään muiden päivää, (näinhän? ;D) haaveellinen asukokonaisuus. Jos rahaa löytyisi enemmänkin kuin roskaa (paitsi ettei saa ruveta ahneeksi...), olisin tyhjentänyt kaikki kaupat ja pukeutunut tänään silti tällaisiin vaatteisiin. Ei nämä kyllä varmastikaan ole kalleimmasta päästä, mutta inhimillisyyden rajamailla kuitenkin. Raikkaan syyspäivän kunniaksi kuitenkin:

Farkut, heti näin aluksi mainittuina. Ne ovat osa lähes jokaista asukokonaisuutta. Mutta tottahan se on, farkut ovat varmastikin joka kaapin must have. Loistava perusvaate ja sopii (melkein) minkä tahansa kanssa. Tänään kuitenkin laittaisin jalkaani aivan tavalliset, suorat ja hyvinistuvat, siniset farkut. Kuvailua kerrakseen.
Mustan, lämpimän, "50-lukua"-tyylisen neuletakin, esimerkisi oman mummini neuloman, sen niin ihanan, ah! Villatakin alle piristykseksi 81 Hoursin Days of the week-T-paidan, josta tulee mieleen ihanat lapsuuden vaatteet. :D Jalkaan voisin laittaa kevyet ja sirot, vaikkapa sitten Lacosten kengät ja asusteiksi, jonkun kivan ja asuani raikastavan laukun, hiuksiin ehkäpä siro silkkinauha, ikäänkuin pannaksi. Takiksi laittaisin varmaankin mustan trenssin. Eiköhän se siinä olisi, vaikkei se nyt välttämättä ihan trendien mukaan menekään. :D

En linkittänyt, anteeksi.

5 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Heips:) Ihan kivaan alkuun olet päässyt. Suomessahan ei paljon muotiblogeja löydy, joten kiva jos se leviäisi täälläkin. Ruotsissahan joka toisella vaikuttaa olevan oma blogi, joten eiköhän se ole leviävä trendi täälläkin. Toivoisin että kehittäisit oman tyylin blogillesi, aivan liian usein muotiblogit ovat kuin toistensa kopioita, jossa jauhataan samat asiat ja kaikilla on ihan samanlainen tyyli:) Noh, jatkaa bloggailua, tulen välillä tarkastamaan. Hauskaa syksyn jatkoa!

Devil wears Prada kirjoitti...

Kiva, että joku täällä on tullut vierailemaan. Kiitos muutenkin mielipiteestäsi, yritän kehittää parempaan suuntaan. :) Aluksi se vaan tuppaa olemaan vähän hakusessa. :D Omaa tyyliä etsiessä sullekkin hauskaa syksyn jatkoa. :)

Anonyymi kirjoitti...

Joo tosiaan kiva jos nää blogit ois suomessakin yleistymässä. Sun blogista huomaa, että oot aloittelemassa vasta tota kirjottelua, mutta siinähän kehittyy koko ajan, joten jatka kirjoittelemista! Itse aion myös aina välillä käydä katsomassa uusia juttujasi. :) Niin ja haluun sanoo vielä tällästä, että voisit vähän karsia noiden hymiöiden käyttöä, ne ei näytä niin hyviltä.

Devil wears Prada kirjoitti...

Juu, tiedän että käytän hymiöitä hieman liikaa, jos lievästi sanotaan, mutta yritänpä karsia. :D
Kiitos kommentista ja kuten jo edellisellekin vastasin, se on vielä hakusessa, mutta yritän tästä ruveta parempaan kehittelemään. Ideoita otan vastaan tottakai. :)

Devil wears Prada kirjoitti...

Yritän pian linkitellä ja lisäillä kuvia. :)
Abricotpulp: Olen lukenut blogiasi ja itse pidän siitä, pian uusia kirjoituksia! :)