keskiviikkona, joulukuuta 27, 2006

Kevään ja kesän meikkitrendit -07

Enpä malttanut minäkään odottaa vuotta 2007, jotta pääsisin kirjoittelemaan kevään ja kesän trendeistä. Huomasin, että muotitrendit oltiin kerrottu jo parissa blogissa, joten päätin sitten raportoida meikkitrendeistä. Turhamaisuutta-blogin kevätmuotia käsittelevässä jutussa oli kaiken kattava lausahdus kevään ja kesän yleisilmeestä ja sama lause pätee myöskin meikkitrendeihin.

Ensi keväänä meikiltä haetaan pukeutumisestakin tuttua maanläheisyyttä hillittyjen värien kanssa. Kasvomeikin teossa avainsanoja ovat raikkaus, luonnollisuus ja kasvojen hehku. Muutamia poikkeuksia löytyy, mutta kevyt ja lähes "naturelli" meikki on raivannut tiensä huipulle.


Meikin perustana on hyvä pohjustus, jolla haetaan mahdollisimman luonnollista ja kasvojen ihoa imartelevaa lopputulosta. Kevyt ja sävyltään ihoosi sopiva meikkivoide on yksi tärkeimmistä koko meikin teossa käytettävistä tuotteista. Sen ei ole tarkoitus näkyä, vaan tasoittaa ihon omaa sävyä, joten sävyn valinnassa on oltava tarkka. Jos ihosi on suht. hyväkuntoinen et välttämättä edes tarvitse meikkivoidetta, vaan voit käyttää sen sijasta esimerkiksi sävyttävää päivävoidetta. Puuterilla voit poistaa kiillon iholtasi, mutta käytä vain sellaisiin kohtiin, jotka sitä tarvitsevat, jotta lopputulos säilyy mahdollisimman luonnollisena. Myös puuteripaperi on hyvä ja nopea apu ja mahtuu hyvin pieneenkin laukkuun tai vaikka taskuun. Lisänä voit käyttää halutessasi esimerkiksi poskipunaa tai aurinkopuuteria korostamassa kasvojen muotoa.




Silmämeikin teossa sekä värikkyys että luonnollisuus ovat molemmat hyvin esillä. Luonnollisessa silmämeikissä värit pysyttelevät hohtavien kullan- ja pronssinsävyjen sekä hillittyjen ruskean- ja beigensävyjen rajamailla. Ripsiväriä käytetään säästellen, sillä ripsissä yksikin kerros riittää jo tuomaan hieman eloa silmiin, mutta jättäen ne kuitenkin sopivan "näkymättömiksi". Erilasia toisiinsa sopivia väriyhdistelmiä löydät mm. L´oréal Parisin Color Appeal Trio Pro-paleteista, joissa sävyt ovat siis nimensä mukaisesti kolmen värin pakkauksissa. Jos haluat leikitellä silmillä testaile erilaisia värejä ja rajauksia. Kaksi erilaista maailmaa, kokeile ja vaihtele!


Catwalkeilla on nähty jos jonkinlaisia huulia.
Puhtaat ja luonnolliset nudesävyt toimivat ensi kevään ja kesän meikissä parhaiten ja ne sopivat sekä kaupunkilaischicille että rantojen kuningattarelle. Jos nude ei saa sinua innostumaan, ota käyttöön hieman glamourtyyppisemmät toffeensävyt, pirteänpunaiset Marilyn-sävyt tai houkuttelevat "cocktail"-sävyt.

Ehdit testailla tulevia melko yksinkertaisia meikkitrendejä jo valmiiksi, löytää suosikkisävyt ja valmistautua henkisesti näyttämään upealta ja häikäisemään kotikaupunkisi kadut uudella stailillasi. Kevääseen ja kesään on kuitenkin vielä aikaa, joten hillitse itsesi edes siihen saakka. ;D


Kuvat: Style.com
Neuvot ja niksit mm. puuterin ja meikkivoiteen valintaan ja käyttöön: Lumene


Ylin kuva: Zac Posen, kuva löytyy myös tästä blogista. :)
Toinen ylhäältä: Christian Dior
Kolmen kuvan yhdistelmä: Donna Karan, Karl Lagerfeld, Versace
Alin kuva: Valentino

10 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

kuulostaa selvästi kopioidulta tekstiltä..

Devil wears Prada kirjoitti...

Mitä? :O
En taatusti ole kopionut. Panostin niin tähän juttuun ja yritin kuulostaa omalta itseltäni...
Harmi, jos olet sitä mieltä, että teksti olisi muka jostain kopioitu, sillä ihan omaa käsialaani tämä kyllä on.

Lakatut Varpaankynnet kirjoitti...

Inhottavaa, kun anonyymit päästelevät suustaan mitä tahansa potaskaa nimenomaan anonyymeinä. Miten niin kopioitu? Minusta tämä oli hyvä juttu, ja tiedän kuinka ikävää on saada asiattomia huomautuksia kopioinnista, kun on kirjoittanut pitkän jutun, etsinyt faktaa jne. Asiallisuutta siis! Hyvää työtä DWP, you go girl :D Ja niin, kiitos mainostilasta! Hehe.

Devil wears Prada kirjoitti...

Kiitos, Lakatut varpaankynnet ja ole hyvä "mainostilasta". :D
Ja asia todellakin on niin etten ole kopioinut mistään, vaan etsinyt juuri tietoa, soveltanut, katsellut kuvia ja muokannut tekstiä oman tyylisekseni.
Mutta ei tästä nyt enempää... :)

Laura kirjoitti...

..Juuri kun ajattelin samasta asiasta kirjoittaa, no ehdit ensin:>
Hyvä blogi, jatka samaan malliin!

Devil wears Prada kirjoitti...

Juu, niin se on, että aina kun saa hyvän idean toinen ehtii ensin. :D
Kiitoksia vielä. :)

Bergdorf-blondi kirjoitti...

Ihana ja erilainen juttu! Ei tuo sama kuva häiritse, eri asioistakn me kirjoitamme jutuissa :) Ja nuo kopiointi syytteet ovat todella typeriä ja perättömiä.. Samat tyypit varmaan kirjoittavat turhamaisuutta blogissakin noita... :( Juu ainiin, kiitos mainostuksesta, hihi.. ;D

Devil wears Prada kirjoitti...

Kiitoksia. :)
Niin sitäpä minäkin, että kun eri asioista on kyse niin sama kai se on onko siinä tuo kuva.
Olin itsekin ihan ymmälläni noista kopiointisyytteistä, mutta miten vain, olkoot ihan mitä mieltä tahansa, itse kuitenkin tiedän, että teksti oli ihan omani.
Ole hyvä "mainostuksesta". :'D

satakieli kirjoitti...

Lopettakaa nyt jo nuo kopiointisyytteet. ärsyttävää.

Devil wears Prada kirjoitti...

Beatle: Juuri näin. :)