tiistaina, joulukuuta 05, 2006

Ylellisyyttä ostoksille

Pieni vinkki luomaan ”ylellistä” vaikutelmaa ja piristämään päivääsi. Seuraavan kerran, kun menet ostoksille ja ostat esimerkiksi korvakorut tai mitä tahansa, pyydä pakkaamaan ne lahjapakettiin, jos on sellainen mahdollisuus. Kotona onkin sitten hauska availla paketteja ja ihastella ”lahjoja”.

Vaikka tämä ei olekaan kovin ympäristöystävällistä, joskus voi vähän ”hemmotella” itseään. Kyllä tämäkin kohottaa mieltä, jopa ihan hieman korkeammalle. Nyt näin joulun alla tämä ei välttämättä ole niin spesiaalia, kuin keskellä harmaata arkea, mutta ihan mukavaa kylläkin. :D


Kuva: Altavistan kuvahaku

"Loistavasta" kuvanlaadusta voi kiittää blogger.comia.

16 kommenttia:

Blip kirjoitti...

hauska idea. Pitää kokeilla tai voihan ostaa itteleen "joululahjan" ja avaa sen vast jouluna, jollon ei välttidt muista mitä siel onkaan. :DD, kokeiltu on!

Devil wears Prada kirjoitti...

Siitä vaan kokeilemaan, omasta mielestä se on hauskaa, mutta todellakin näin joulun alla se ei ole välttämättä niin kovin "ylellistä" :D

Lakatut Varpaankynnet kirjoitti...

Näin mäkin teen, tosiaan kivaa :D

Anonyymi kirjoitti...

Yäk hymiöt.

Devil wears Prada kirjoitti...

Lakatut varpaankynnet: Kivaa. :D

Anonymous: Jätin vain yhden hymiön, toivottavasti yökötys sisälläsi helpottaa. ;D

*Itkupilli* kirjoitti...

:) :D hymiöt on söpöjä ja ihanasti pakatut ostokset on tarpeellista ylellisyyttä. <3

Devil wears Prada kirjoitti...

Kirsi: Itsekin tykkään käyttää hymiöitä, mutta niistä saamani negatiivisen palautteen myötä, olen yrittänyt vähentää. Kai se liika on sitten aina liikaa... :D
Ylellisyys ei kuitenkaan ole koskaan pahitteeksi. ;)

Anonyymi kirjoitti...

Teksti on paljon asiallisempaa ilman hymiöitä. Hymiöiden kanssa tulee olo, ettei kirjoittaja tiedä asiasta mitään. Kuvitelkaa jos lehtienkin muotijutuissa/kolumneissa olisi hymiöitä.

Elli kirjoitti...

Viimeinen nimetön sen sanoi - hymiöt kertovat kirjoittajan taitamattomuudesta ilmaista itseään sanallisesti tarpeeksi hyvin. Toki itsekin joskus hymiöitä käytän, mutta kovin harvoin.

Devil wears Prada kirjoitti...

Anonymous & Elli: Kai se niinkin on, mutta olen yrittänyt vähentää hymiöiden käyttöä. Nykyisin silloin tällöin käytän, mutta kai se vain on joku pinttynyt tapa.

Anonyymi kirjoitti...

aika vitun ekologista!
tiedättekö mitä noilla lahjapakkauksilla ja papereilla saataisiin säästettyä? Pala luontoa.
ja ensi viikolla kaikki ryntäävätkauppaan rasittamaan luontoa.
ei mene hyvin teilläkään..

Devil wears Prada kirjoitti...

"Vaikka tämä ei olekaan kovin ympäristöystävällistä, joskus voi vähän ”hemmotella” itseään."

Tiedetään ettei luonnon kannalta ole paras mahdollinen vaihtoehto, mutta näin joulun alla me emme varmaankaan ole ne ainoat ympäristön "tuhoajat".
Eikä tässä pakoteta ketään ottamaan joskus ostoksiaan lahjapakettiin. Kukin tyylillään...

Anonyymi kirjoitti...

"Tiedetään ettei luonnon kannalta ole paras mahdollinen vaihtoehto, mutta näin joulun alla me emme varmaankaan ole ne ainoat ympäristön "tuhoajat".
Eikä tässä pakoteta ketään ottamaan joskus ostoksiaan lahjapakettiin. Kukin tyylillään..."

Asenteella : Ku kyllähän ne muutki vai ? :D

Devil wears Prada kirjoitti...

Anonymous: En kyllä tätä ihan hakenut. :D

Siis tarkoitan vain, että vaikka luonto on tärkeä, on joskus sopivaa hemmotella itseään, vaikka tällä tavoin. Tuskinpa kukaan nyt ihan joka kerta ostoksilla ollessaan ottaa ostoksensa lahjalaatikkoon yms. Kaikissa paikoissa tämä ei ole edes mahdollista. Kaiken lisäksi vielä, yleensä lahjapaketit ovat valmistettu pahvista, jota voidaan uusiokäyttää. Enemmän haittaahan muovipusseista tulee. Vai kuinka?

Tulkitkoon kukin tämän nyt miten haluaa. Enempää en jaksa selitellä blogini aiheista tai miten kukin ne kokee. :D

Anonyymi kirjoitti...

Mullakin nousi tästä postauksesta tuo ekologisuus-kysymys mieleen, en kyllä suosittele mitään pahvi yms. pakkauksia sieltä kaupasta raahaamaan kotiin! Lahjapaperit sitten erikseen, niitä voi pyydellä hyvällä omalla tunnolla, ainakin minä voin, sillä uusiokäytän aivan kaikki lahjapaperit, ja pidän huolen että niin tekevät myös lahjojen saajat! Kotimme kaapeista löytyy kymmenen vuoden takaisiakin lahjapapereita. Vaikka miksei niin voisi tehdä myös pakettien kanssa..
"Tiedetään ettei luonnon kannalta ole paras mahdollinen vaihtoehto, mutta näin joulun alla me emme varmaankaan ole ne ainoat ympäristön "tuhoajat"."
Siis sodassa, raukkaudessa ja..jouluna kaikki on sallittua?
Tämä sutjautus mielestäni kertoo paljon enemmän kuin hymiöiden käyttö.

Devil wears Prada kirjoitti...

Jopas täällä on nyt ruvettu keskustelemaan. :D

Anonymous: Uusiokäyttö & kierrättäminen on hyväksi, enkä sitä vastaan ole tässä mitään väittänytkään.

"Tiedetään ettei luonnon kannalta ole paras mahdollinen vaihtoehto, mutta näin joulun alla me emme varmaankaan ole ne ainoat ympäristön "tuhoajat"."

Lainasin nyt itseäni ja tajusin kuinka hassusti olen sanonut.

"Siis sodassa, rakkaudessa ja..jouluna kaikki on sallittua?"

En todellakaan tarkoittanut näin. Jokainen tulkitkoon miten itse haluaa... Loppujen lopuksi tuskinpa tarvitsee piikitellä (vaikka kaikki eivät olisikaan yhtä ekologisia kuin te muutamat), se tuskin auttaa luontoa... :D