maanantaina, marraskuuta 27, 2006

Kashmiria elämään


Jouluisen H&M-mainoksen tullessa postiluukusta, bongasin aivan ihanan kashmirneuleen siitä. Alkoi tehdä mieli ”sijoittaa” ja ostaa se, mutta en ainakaan vielä ole saanut aikaiseksi. Hinta oli kyllä hieman korkea normaaleihin H&M-hintoihin nähden, mutta jos neule on sen arvoinen niin kai siitä silloin voisi harkita. Ainahan sen voi palauttaa. Eikö?

Yleensä ne vaatteet, jotka näyttävät mallin päällä hyviltä,
näyttävät minulla aivan hassuilta. Ärsyttävää, mutta siihenkin on ajan kuluessa tottunut. Vaatteet roikkuvat päälläni, kuin mitkäkin rätit… Siksi lähes kaikki mainoksen innoittamana ostetut vaatteet ovat palanneet takaisin kaupan hyllyille.

Joka tapauksessa, tuo neule samanvärisenä kuin kuvassa olisi aika ykkösvalinta ja vielä tuo vyö. Ah! Neuleesta löytyy koot XS-L ja väreinä ovat kuvan harmaa, luonnonvalkoinen, beige sekä musta. Vyöstä löytyy pituudet 90 cm, 100 cm ja 110 cm. Joten jos innostaa niin nappaa siitä vain itsellesi valmis asu.

Kashmirneule 69,90 €
Nahkavyö 14,90 €

Kuva: H&M

11 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Enpä ostaisi, koska H&M:n laatuun "sijoittaminen" on hyvin, hyvin harvoin järkevää. Tuo kashmir ei vaikuttanut kovin hienolta, mutta kukin tavallaan.

Devil wears Prada kirjoitti...

Juu, näinpä se taitaa olla. :D
Mutta ihan kiva tuo oli. Ehkä "sijoitan" vähän laadukkaampaan.
Tuo vyö oli kyllä aika kiva. :)

Anonyymi kirjoitti...

Eikö tuota vyötä saa pienenpää kokoa? Ei kellään voi olla niin iso vyötärö että nuo olisi hyvät mitat, joku 55 voisi olla pienin koko.

Devil wears Prada kirjoitti...

Ei vyötä varmaan löydy pienempänä, itseänikin jäi harmittamaan, koska tiedän että tuo olisi todella iso...

Anonyymi kirjoitti...

Tuo vyö on kyllä todella iso sitten. Kivan näköinen, mutten voi ostaa. Voisihan sitä lantiolla pitää, mutta haluaisin tuontyylisen vyötärölle.

Anonyymi kirjoitti...

Toisaalta on hyvä, että halpisketjut tyyliin H&M satsaa hienompiin materiaaleihin kun esim. akryyli (hyi!). Kasmiiri kun kasmiiri, ainakin se hengittää, hienoudesta riippumatta. Tietysti TSE:n neule pysyy parempana, mutta luonnonmateriaali on aina paras juttu.

Devil wears Prada kirjoitti...

Anonymous: Niin, nuo koot oli hieman liian isoja... :/ Harmi. :D

Lakatut varpaankynnet: Juu, hyvä että ovat laajentaneet materiaalivalikoimaansa. Akryyli on todellakin yök. :D

Anonyymi kirjoitti...

vyö paidan päällä-onko karmeampaa nähty.

Devil wears Prada kirjoitti...

No, se on mielipidekysymys, missä sitä vyötä haluaa pitää. ;D

Anonyymi kirjoitti...

Akryyli totta tosiaankin on jotain aivan kauheaa!

Devil wears Prada kirjoitti...

Mutta onneksi ovat edes tässä tuotteessa luopuneet siitä. :D
Olisi todella tyhmää, jos kashmirneuleen sijasta mainostettaisiin "kybällä" akryylineuletta. :D En tiedä, että mistä tämä nyt tuli, mutta kuitenkin. :D