tiistaina, marraskuuta 14, 2006

The Wallet

The Wallet eli lompakko on yksi ehdottomista must have-asusteista. Net-A-Porterin mukaan lompakon tulee olla yhtä chic kuin laukkusi, joten valitse omasi siis huolella. Itse olen tykästynyt erääseen vaaleaan, nahkaiseen lompakkoon ja tekisi mieli käydä ostamassa se, mutta täytyypä katsoa. Vähän isompaa lompakkoa, voi käyttää myös "laukkuna" (minibag :D), jos siis on vähän tavaraa kuljetettavana. Hinnat tietysti vaihtelevat merkistä riippuen ja lompakon laatukin kannattaa tarkastaa, jos sen haluaa kestävän.

Kuvassa Chloén Paddington Leather Wallet. (Net-A-Porter)

4 kommenttia:

Elli kirjoitti...

Minä löysin omani Tallinnan Mangosta viime kesänä, ja vielä alesta. Suuri, aitoa nahkaa, musta ja paljon lokeroita - aivan loistava! Pikkulaukkuihin otan sitten toisen kukkaron, mutta muuten tuo on kyllä ollut huippuostos.

Devil wears Prada kirjoitti...

Kuulostaa ainakin kivalta. :)
Pikkulaukkuihin on mullakin kyllä eri lompakko/kukkaro, koska ei sinne kovin isoa edes mahdu. :D

Amoena kirjoitti...

Se on kyllä välillä ärsyttää kun lompakko on niin iso, ettei se mahdu taskuun tms, ja välillä ihan vain sitä varten pitää ottaa laukku vaikka sinne ei muuta tulisikaan O.o

Devil wears Prada kirjoitti...

Juu, joskus se on ärsyttävää, mutta kuten jo sanoinkin, itselläni on muutamia pienempiä kukkaroita, jotka mahtuvat pikkulaukkuun ja vaikka takin taskuun. :)

Abricotpulp: Kaverillani on myös Pucca-lompakko ja se on kieltämättä aika hauska. :DD