sunnuntaina, marraskuuta 19, 2006

Katie Holmesista Kate Cruiseksi

Se on vihdoin tapahtunut! Dawson's Creekistäkin tunnettu näyttelijä Katie Holmes, 27, on nykyisin Mrs. Tom Cruise. Vihkivalat vaihdettiin eilen "satulinnassa", Roomassa. Jo pelkästään pariskunnan lapsi, Suri, aiheutti äitinsä käsivarsilla saapuessaan kohua. Juhlassa mukana olivat myös Tomin, 44, entisestä avioliitosta Nicole Kidmanin kanssa adoptoidut lapset, Isabella ja Connor.

Holmes saapui alttarille isänsä Martin Holmesin saattamana, Giorgio Armanin suunnittelemassa norsunluun värisessä, silkkisessä 'off-the-shoulder'-häämekossa. Mr. Cruisekin luotti Armaniin ja "sormusti" pitkäaikaisen kihlattunsa laivastonsinisessä käsintehdyssä puvussa, josta löytyi myös silaus norsunluunsävyä kauluspaidan muodossa.

Vieraina hääjuhlassa olivat mm. David & Victoria Beckham, John Travolta perheineen, Jennifer Lopez & Marc Anthony, Brooke Shields, Oprah Winfrey, Kirstie Alley, Will Smith & Jada Pinkett-Smith ja paljon muita.

C.C.-lehden mukaan Armani on suunnitellut morsiamelle viisi erilaista asukokonaisuutta hääviikonloppua varten, häiden sitruuna-kookoskakku on hankittu Mary-Kate ja Ashley Olsenin omistamasta Lady Jane-leipomosta ja häävieraat saavat muistoksi hopeiset Tag Heuer-kellot sekä hopeiset valokuvakehykset ja korulaatikot...
Kallista, eikö?

Ei kommentteja: